(1)Reser_gerechten_voorbereiden

***

Ons afhaalmenu “bouwpakket” is een super leuk samengesteld 3 of 4 gangen afhaalmenu of eventueel als los afhaalgerecht.
Om de kwaliteit van onze gerechten te waarborgen leveren we het menu of gerecht als zeer eenvoudig “bouwpakket” aan.
En vragen wij jullie om de gerechten zelf op te bouwen!
Je vindt hieronder uiteraard een uitgebreide gebruiksaanwijzing en je bent op die manier de rechterhand van onze chef’s.
Onderaan deze pagina zie je de voorbeelden van de huidige gerechten ter inspiratie met een korte beschrijving erbij.
Haalt u alles uit uw box en controleer goed welke bakjes en vacuumzakken u nodig heeft per gerecht….Dit om uw gerecht zo compleet mogelijk te maken…..SUCCES !!!!

De Lindeboom Spotify lijst

***


 

***

Geroosterde

tonijn

Nr. 2

Inhoud: Geroosterde tonijn, zoetzure groenten, wakame, citrus-yuzu crème.

Bereidingswijze: Doe een theelepel per persoon van de citrus-yuzu crème uit het bakje op uw bord, zet een streep op het bord met behulp van een keukenkwast of de bolle kant van een theelepel. Leg de salade van zoetzure groenten en wakame in het midden van uw bord. De geroosterde tonijn legt u rondom de salade. Schenk de overgebleven Thaise Marinade uit het bakje over de tonijn heen. Als laatste strooi de bijgeleverde zeewier-sesam mix uit het bakje over het gerecht, en serveer.

Bereidingstijd: 5 min
Afhalen: bij De Lindeboom New Style
Bewaartijd: tot 3 dagen

 

***

Zacht gegaarde

“Livar”
buikspek

Nr. 3

Inhoud: Zachtgegaarde buikspek, ingelegde venkel, hummus en sesam.

Bereidingswijze: Doe een theelepel per persoon van de huisgemaakte hummus uit bakje (nr. 3) op uw bord, zet een streep op het bord met behulp van een keukenkwast of de bolle kant van een theelepel. Leg de zachtgegaarde buikspek in het midden van uw bord. Leg de ingelegde venkel om het buikspek op uw bord, en serveer.

Bereidingstijd: 5 min
Afhalen: bij De Lindeboom New Style
Bewaartijd: tot 4 dagen

 

***

Snoekbaarsfilet

Smeuige
risotto

Nr. 4

Inhoud: Snoekbaarsfilet, risotto met venkel, kappertjes en kreeftensaus.

Bereidingswijze: Breng een grote pan met water aan de kook. Haal de pan van de hittebron af en leg gelijk de nog dichte vacuümzakken met daarin de risotto en venkel in de pan. Laat de dichte vacuümzak 15 minuten liggen en dus garen in de pan met een deksel erop. Ondertussen neemt u sausbeker met (nr. 4) en warmt u de inhoud hiervan met de kreeftensaus op in een sauspannetje op middelmatig vuur, maar laat de saus niet koken. Voegt u in de laatste 7 minuten van het verwarmen van de risotto, de dichte vacuümzak met de snoekbaarsfilet toe aan de pan met water. Na de risotto met venkel 15 minuten en de snoekbaarsfilet 7 minuten in het water te hebben laten garen en verwarmen, haalt u voorzichtig de nog dichte vacuümzakken uit de pan. Knip de vacuümzak met risotto en venkel open met een schaar. Schep de risotto met venkel uit de zak en leg in het midden van uw voorverwarmde “DIEP” bord of “KOM”. Neem daarna de vacuümzak met de snoekbaarsfilet, knip deze open en leg de snoekbaarsfilet voorzichtig op de risotto met venkel, schep de kappertjes die in de vacuümzak bij snoekbaarsfilet zitten over en rondom het gerecht. Doe als laatste de reeds voorverwarmde kreeftensaus uit de sauspan rondom het gerecht schenken, en serveer.
TIP: Verwarm uw hoofdgerechtborden voor in uw oven.

Bereidingstijd: 15 min
Afhalen: bij De Lindeboom New Style
Bewaartijd: tot 7 dagen

 

***

Ravioli

Eekhoorntjes
brood

Nr. 5

Inhoud: Ravioli van eekhoorntjesbrood paddestoel, truffel, salie-boter en pecorino kaas.

Bereidingswijze:Breng een grote pan met water aan de kook. Haal de pan van de hittebron af en leg meteen de nog dichte vacuümzak met daarin de ravioli van Ravioli van eekhoorntjesbrood paddestoel, truffel met salie-boter in de pan voor 15 minuten. Laat het geheel dan rustig garen in de dichte vacuümzak in de pan met een deksel erop. Na 15 minuten haalt u voorzichtig de nog dichte vacuümzak uit de pan. Knip de vacuümzak met daarin de Ravioli van eekhoorntjesbrood paddestoel, truffel en salie-boter met een schaar open leg de ingrediënten heel voorzichtig op uw bord. Strooi als laatste over het hele gerecht de bijgeleverde Pecorino kaas in het kleine bakje (nr 5), en serveer.
TIP: Verwarm uw hoofdgerechtborden voor in uw oven.

Bereidingstijd: 15 min
Afhalen: bij De Lindeboom New Style
Bewaartijd: tot 7 dagen

 

***

Entrecote”

Hollands rund

Nr. 6

Inhoud: Breng een grote pan met water aan de kook. Haal de pan van de hittebron af en leg de nog dichte vacuümzakken met de inhoud van de ravioli’s en van de entrecote meteen in de pan voor 15 minuten. Laat de nog dichte vacuümzakken dan garen in de pan met een deksel erop. Neem ondertussen de sausbeker (nr. 6) met daarin de truffelsaus en warm deze in een sauspan op een middelmatige hittebron, maar laat de saus niet koken. Na 15 minuten haalt u de nog dichte vacuümzakken uit de pan. Knip de vacuümzak met daarin de entrecote open met een schaar en lege deze in het midden van uw voorverwarmde bord, trancheren (dun snijden) mogelijk. Knip daarna de vacuümzak met de raviolis met aubergines gevuld open en leg deze om de entrecote heen. Schenk als laatste de reeds opgewarmde truffelsaus rondom het gerecht, en serveer.
TIP: Verwarm uw hoofdgerechtborden voor in uw oven.

Bereidingstijd: 15 min
Afhalen: bij De Lindeboom New Style
Bewaartijd: tot 7 dagen

 

***

Desserttaartje

Van kers en
Valrhona
chocolade

Nr. 7

Inhoud: Desserttaartje van kers en Valrhona chocolade, hangop van witte chocolade, verse kers en gel van kersen.

Bereidingswijze: Doe een theelepel per persoon van de hangop van witte chocolade uit het bakje (Nr. 7) op uw bord, zet een streep op het bord met behulp van een keukenkwast of de bolle kant van een theelepel. Zet daarna het Desserttaartje van kers en Valrhona chocolad in het midden van uw bord, doe daarna puntje van de gel van kers rondom het bord en leg de verse kersen erop, en serveer.

Bereidingstijd: 2 min
Afhalen: bij De Lindeboom New Style
Bewaartijd: tot 4 dagen

 

***

Reserveer

Uw afhaalpakket!

Klik en bestel

Volg ons

CONTACTGEGEVENS:

Burg. Janssenstraat 13
6191 JB Beek
info@delindeboom.info
Tel: 046-4371237