voorbereiden van de gerechten

(Af)Haal

ONS IN HUIS

***

Ons afhaalmenu “bouwpakket” is een super leuk samengesteld 3 of 4 gangen afhaalmenu of eventueel als los afhaalgerecht.
Om de kwaliteit van onze gerechten te waarborgen leveren we het menu of gerecht als zeer eenvoudig “bouwpakket” aan.
En vragen wij jullie om de gerechten zelf op te bouwen!
Je vindt hieronder uiteraard een uitgebreide gebruiksaanwijzing en je bent op die manier de rechterhand van onze chef’s.
Onderaan deze pagina zie je de voorbeelden van de huidige gerechten ter inspiratie met een korte beschrijving erbij.
Haalt u alles uit uw box en controleer goed welke bakjes en vacuumzakken u nodig heeft per gerecht….Dit om uw gerecht zo compleet mogelijk te maken…..SUCCES !!!!

De Lindeboom Spotify lijst

***


Spinazie

Soep

Nr. 1

Inhoud: Spinaziesoep, gerookte zalm.

Bereidingswijze: Doe de inhoud van bekert (Nr.1) met de spinaziesoep in een pan. Verwarm de spinaziesoep rustig op middelmatige hittebron, maar breng de soep net niet aan de kook. Neem uw soepkom of bord (verwarm deze licht voor) doe de inhoud van de bekertje (nr 1) met de daarin de gerookte zalm in uw bord. Giet nu voorzichtig uw verwarmde spinaziesoep in uw bord of kom over de losse ingrediënten. Roer daarna de soep rustig door voor de juiste vermenging van de ingrediënten, en serveer.

Bereidingstijd: 5 min
Afhalen: bij De Lindeboom New Style
Bewaartijd: tot 5 dagen

 

***

Gegaarde

Roodbaars

Nr. 2

Inhoud: Roodbaars, couscous-groenten salade, hummus en focacciabrood.

Bereidingswijze: Doe een theelepel per persoon van de zalvige hummus uit het bakje op uw bord, zet een streep op het bord met behulp van een keukenkwast of de bolle kant van een theelepel. Leg de salade van couscous en groenten in het midden van uw bord. De Licht gerookte en gemarineerde roodxbaarsfilet legt u voorzichtig op de couscous-groenten salade. Leg het fiocacciabrood er tegenaan. Neem voor de finishing touch uw beste olijfolie (extra vierge) en druppel deze rondom het gerecht en voorzichtig erover, en serveer.

Bereidingstijd: 5 min
Afhalen: bij De Lindeboom New Style
Bewaartijd: tot 3 dagen

 

***

Zacht gegaarde

“Livar”
varken

Nr. 3

Inhoud: Filet van Limburgs “Livar” varken, crème van truffel, gegrilde asperge en artisjok.

Bereidingswijze: Bereidingswijze: Doe een theelepel per persoon van de truffel crème uit het bakje op uw bord, zet een streep op het bord met behulp van een keukenkwast of de bolle kant van een theelepel. Leg de gegrilde asperges en artisjokken in het midden van uw bord. De dungesneden filet van Livar als roosjes gerold zet u tegen de gegrilde asperges en artisjok aan, en serveer.

Bereidingstijd: 5 min
Afhalen: bij De Lindeboom New Style
Bewaartijd: tot 4 dagen

 

***

Snoekbaarsfilet

Smeuige
risotto

Nr. 4

Inhoud: Snoekbaarsfilet, risotto met venkel, kappertjes en saffraansaus.

Bereidingswijze: Breng een grote pan met water aan de kook. Haal de pan van de hittebron af en leg gelijk de nog dichte vacuümzakken met daarin de risotto en venkel in de pan. Laat de dichte vacuümzak 15 minuten liggen en dus garen in de pan met een deksel erop. Ondertussen neemt u sausbeker met (nr. 4) en warmt u de inhoud hiervan met de saffraansaus op in een sauspannetje op middelmatig vuur, maar laat de saus niet koken. Voegt u in de laatste 7 minuten van het verwarmen van de risotto, de dichte vacuümzak met de snoekbaarsfilet toe aan de pan met water. Na de risotto met venkel 15 minuten en de snoekbaarsfilet 7 minuten in het water te hebben laten garen en verwarmen, haalt u voorzichtig de nog dichte vacuümzakken uit de pan. Knip de vacuümzak met risotto en venkel open met een schaar. Schep de risotto met venkel uit de zak en leg in het midden van uw voorverwarmde “DIEP” bord of “KOM”. Neem daarna de vacuümzak met de snoekbaarsfilet, knip deze open en leg de snoekbaarsfilet voorzichtig op de risotto met venkel, schep de kappertjes die in de vacuümzak bij snoekbaarsfilet zitten over en rondom het gerecht. Doe als laatste de reeds voorverwarmde saffraansaus uit de sauspan rondom het gerecht schenken, en serveer.
TIP: Verwarm uw hoofdgerechtborden voor in uw oven.
TIP: Verwarm uw hoofdgerechtborden voor in uw oven.

Bereidingstijd: 15 min
Afhalen: bij De Lindeboom New Style
Bewaartijd: tot 7 dagen

 

***

Ravioli

Eekhoorntjes
brood

Nr. 5

Inhoud: Ravioli van eekhoorntjesbrood paddestoel, truffel, salie-boter en pecorino kaas.

Bereidingswijze:Breng een grote pan met water aan de kook. Haal de pan van de hittebron af en leg meteen de nog dichte vacuümzak met daarin de ravioli van Ravioli van eekhoorntjesbrood paddestoel, truffel met salie-boter in de pan voor 15 minuten. Laat het geheel dan rustig garen in de dichte vacuümzak in de pan met een deksel erop. Na 15 minuten haalt u voorzichtig de nog dichte vacuümzak uit de pan. Knip de vacuümzak met daarin de Ravioli van eekhoorntjesbrood paddestoel, truffel en salie-boter met een schaar open leg de ingrediënten heel voorzichtig op uw bord. Strooi als laatste over het hele gerecht de bijgeleverde Pecorino kaas in het kleine bakje (nr 5), en serveer.
TIP: Verwarm uw hoofdgerechtborden voor in uw oven.

Bereidingstijd: 15 min
Afhalen: bij De Lindeboom New Style
Bewaartijd: tot 7 dagen

 

***

Bommeriger”

Scharrel-
hoender

Nr. 6

Inhoud: Scharrelhoender, groenten, aardappel en saus van morilles paddestoel.

Bereidingswijze: Breng een grote pan met water aan de kook. Haal de pan van de hittebron af en leg de nog dichte vacuümzakken met de inhoud van de scharrelhoender en de aardappel met daarbij de groenten meteen in de pan voor 15 minuten. Laat de nog dichte vacuümzakken dan garen in de pan met een deksel erop. Neem ondertussen de sausbeker (nr. 6) met daarin de morilles paddestoelen saus en warm deze in een sauspan op een middelmatige hittebron, maar laat de saus niet koken. Na 15 minuten haalt u de nog dichte vacuümzakken uit de pan. Knip de vacuümzak met daarin de aardappel en groenten voorzichtig open met een schaar en schep deze in het midden van uw voorverwarmde bord. Knip daarna de vacuümzak met de scharrelhoender open en leg de scharrelhoender met de kruiden die in vacuümzak zitten bovenop de groenten en aardappel. Schenk als laatste de reeds opgewarmde morilles paddestoelen saus rondom het gerecht, en serveer.
TIP: Verwarm uw hoofdgerechtborden voor in uw oven.

Bereidingstijd: 15 min
Afhalen: bij De Lindeboom New Style
Bewaartijd: tot 7 dagen

 

***

Desserttaartje

Italiaanse
meringue

Nr. 7

Inhoud: Desserttaartje van citroen en Italiaanse eiwit meringue, hangop van witte chocolade.

Bereidingswijze: Doe een theelepel per persoon van de hangop van witte chocolade uit het bakje (Nr. 7) op uw bord, zet een streep op het bord met behulp van een keukenkwast of de bolle kant van een theelepel. Zet daarna het desserttaartje van citroen met de Italiaanse eiwit meringue in het midden van uw bord., en serveer.

Bereidingstijd: 2 min
Afhalen: bij De Lindeboom New Style
Bewaartijd: tot 4 dagen

 

***

Reserveer

Uw afhaalpakket!

Klik en bestel

Volg ons

CONTACTGEGEVENS:

Burg. Janssenstraat 13
6191 JB Beek
info@delindeboom.info
Tel: 046-4371237

 

Wij maken gebruik van cookies om de gebruikservaring en prestaties op deze website te verbeteren. Lees onze privacyverklaring.